Perşembe, Nisan 22, 2010

Yüreğinin derinliklerinde usulcada olsa bir ağlama sesi geliyorsa, bunu duyan her hücren acıyorsa, ara ara konuşmanda yutkunuyorsan, bir yola giderken yanlızlık garip bir şekilde üstüne çöküyorsa, yanlızca hayaller seni avutuyorsa, görmek istemek ve gördüğünde birçok şeyin senden ne kadar uzak olduğunu düşünmek,
ne bileyim işte kendince üzülmek ...
bir kaç zamandır tıpkı böyle düşünüyordum... sonra seniha yani   deli kız ile bir kaç yazışma yaptık veeeee işte şu aşağıda gördüğünüz ciciler geldi evime cumartesi sabahı. nasıl yırtıp açtım paketi hatırlamıyorum :)) ve bunların  yanında da uzunca bir not . ama en çok yakınlık , arkadaşlık, içtenlik ve iki güzel kızın mis kokusu çıktı içinden...

Şimdi hem hissettiğimiz karşılıklı yakınlık, hem arkadaşlığın hem de gönderdiğin güsselll  ciciler için  Seniha'cım sana kocaamaaan teşekkür ederim ... :)))

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sen bana tesekkur etmei bırakmazsan.ben yerin dibine gecicem serseri hatun:)
biraz once facebook'ta son fotograflarınıza baktım..gonderdiim seyleri kızının ustunde gorunce o kadar mutlu oldum kii..kuzuma o kadar yakısmıs ki..gonderdiklerim kıymet bilen birine gitti ben daha ne istiim..
opuorumm ulennnnnnn:)

sweetheartela dedi ki...

güzel günlerde giysin inşallah.Çok tatlı maşallah eslemcik :))

EsVeD dedi ki...

Teşekkür ederiz Teyzoşuuuu:)) Aslında bunu daha önce yazmışım,sonra unuttum diğerini yazdım. Şimdi görünce olsun yayınla kız dedim kendi kendime :))Daha başka fotolarda var ama ben dedim ya azıcık üşeniyorum pc ye atıp yayınlamaya :)
ben de seni uleeeyyyynnn:)))
Esracım teşekkür ederiz canım. Amin. :)